Vores mission
Gennem høj faglig kompetence og kundeservice i særklasse skal TR SkadeService yde assistance ved skader på bygninger, indbo og løsøre med det formål at redde værdier ved at minimere skadernes omfang. I et tæt samarbejde med vore samarbejdspartnere og forsikringstagerne tilbyder TR SkadeService desuden at udbedre skaderne.

Specialister - uanset skadetype
TR Skadeservice lever op til disse målsætninger. Vi er specialister i skadeservice, uanset skadetype. Siden vor start i 1989 har vi ikke lavet andet. Ordholdenhed, punktlighed og en serviceminded indstilling med fokus på et højt informationsniveau med løbende statusmeldinger, er nøglebegreber hos os. Et ord er et ord.
En aftale er en aftale.

Totalservice eller…
Derfor kan du, hvad enten du repræsenterer et forsikringsselskab eller er den skadelidte, være sikker på topprofessionel skadeservice. Du kan vælge at lade os være ansvarlig for hele opgaven, hvor vi styrer hele processen fra start til slut.

Eller lade os udføre enkeltstående opgaver under ledelse af andre. Uanset opgavens omfang vil totalomkostningerne på de opgaver, du overlader til os, blive holdt nede og du vil samtidig slippe for en masse bøvl og spare tid i processen.

Vi opererer over hele Sjælland og på Lolland Falster
På vores adresse i Karlslunde tæt på motorvejsnettet råder vi over 2.000 m2 lokaler med kontorer, værksted og lager. Med denne centrale placering er vi fremme ved skadesstedet inden for 60 minutter overalt på Sjælland og senest 90 minutter efter på Lolland Falster.

Vi har overenskomst med 3F
Som medlem af arbejdsgiverforeningen
ARBEJDSGIVERNE har vi overenskomst med fagforeningen 3F.